Raptor är tillbaka!

Hej allihopa och välkomna till veckans uppdatering där vi kan uppleva Modeveckan och Raptors återvändande!

Jorviks Modevecka
Människorna i Jorvik älskar sina traditioner. Nu när jul, nyår och Alla Hjärtans Dag har passerat ser öborna fram emot våren och det fantastiska firandet av allt färgglatt och modernt de kan skåda under Jorviks Modevecka! 

Passion för mode under Jorviks Modevecka!
Passion för mode under Jorviks Modevecka!

Åk över till Gallerian för att ta del av spektaklet! Ni som inte spelade uppdragen under tidigare modeveckor har nu en chans, och alla ni andra kan passa på att hänga i Gallerian och se fabulösa ut!

Raptors återvändande!
Som en del av det roliga under Modeveckan kommer Raptor att göra ett exklusivt framförande på scenen där modevisningarna hålls på övervåningen i Gallerian. Kolla in hans uppträdande för att få se och höra Raptor framföra sin nya fantastiska låt! Du kan också kolla in en hel del coola nya kläder på modevisningarna som du kommer att kunna köpa direkt från klädaffärerna i Gallerian.

Raptor är tillbaka med en ny låt!
Raptor är tillbaka med en ny låt!

Glöm inte vår fantastiska musikvideotävling på YouTube! Raptor gav sin producent en budget på 10 miljoner Jorvik Shillings för att göra en megacool musikvideo, men det visade sig sedan att han enbart gjort ett töntigt bildspel på sin laptop och behållit pengarna. Det här betyder att Raptor behöver din hjälp för att göra en musikvideo, så dags att vara kreativ! Ladda upp din färdiga video till YouTube med hashtaggen #SSORaptor och vår favoritvideo kommer att laddas upp till Star Stables YouTube-kanal som den officiella musikvideon för Raptors nya hitlåt!

Hästmarknaden
Silverglade är värd för Hästmarknaden denna veckan. Där står Eddie och Ferdinand redo att göra affärer!

Rösta på Star Stable Show i Guldtuben
Vi behöver era röster! Den svenska YouTube-galan Guldtuben är snart här och vi skulle bli jätteglada om ni kunde hjälpa oss med att bli nominerade i kategorin "Årets serie" med The Star Stable Show.

Följ denna länk
, gå till fältet "Årets Serie" och skriv in: "The Star Stable Show".

Tusen tack för att du hjälper Mathilda och teamet att komma ett steg närmare årets coolaste YouTube-gala!

Ha en jättefin vecka nu allihopa!
Kramar från Star Stable-gänget

Kommentarer:

1 Frida Silverfield:

Vad fin din nya layout är! :)

Svar: Tack! :D Bakgrunden är gjord av Esme Silverforce och temat/designen är Blogg.se's egna :)
Frida Kittenforce

Kommentera här: