Ta hand om ett föl i Star Stable Horses!

Hej StarFam! Idag är vi otroligt glada över att äntligen släppa vår helt nya GRATIS app för iPhone och Android där ni kan ta hand om era helt egna föl!Tre exklusiva föl!
Vår nya app heter Star Stable Horses, och i den har du chansen att ta hand om ditt helt eget föl fram tills att det är stort nog att ridas på i Star Stable. Just det, du kommer kunna föra över ditt föl till Star Stable där du kan köpa det som ditt helt eget!
I Star Stable Horses finns tre exklusiva Mustangföl som inte är tillgängliga i Star Stable. När du har valt ditt föl måste du ta hand om det genom att borsta det, mata det och träna det varje dag tills det växt till en magnifik häst som är redo att inta Jorvik. I framtiden kommer fler föl från andra hästraser bli tillgängliga att ta hand om och leka med. .

Det här är din chans att få leka med de fluffiga Mustangfölen!Det här är din chans att få leka med de fluffiga Mustangfölen!

För att göra saker lättare har vi några snabba Frågor & Svar åt er!

 Hur får jag tillgång till appen?
Öppna bara AppStore eller Google Play och ladda ner appen Star Stable Horses, som är GRATIS! 

 Hur lång tid tar det att träna upp mitt föl i appen?
Du får ditt föl på level 1, och det kommer vara redo att överföras till Star Stable när det är en vuxen häst på level 10. Om du använder appen varje dag kommer detta ta dig tio dagar.

 Hur för jag över min häst från appen till Star Stable?
När hästen du tagit hand om når level 10 kommer du få möjlighet att logga in på ditt Star Stable-konto i appen. Du kommer då få chansen att köpa din Mustang för 969 Star Coins och det kommer direkt hamna i ditt hemstall eller i din hage, upptränad till level 10!

 Måste jag vara Star Rider för att överföra min häst?
Nepp, alla spelare kommer kunna föra över sin häst från appen till Star Stable för 969 Star Coins.

 Kan jag skaffa mig alla fölets färger?
Absolut! Du kan när som helst återställa appen för att kunna börja om på nytt med ett nytt föl.

Vi är så glada över att äntligen kunna ge er denna roliga app, så vi bestämde oss för att skoja till det med en liten tävling! Dela en bild av ditt föl, antingen via en screenshot eller genom att använda kamerafunktionen i appen, på Instagram med #StarStableHorses och berätta för dina vänner varför de borde spela Star Stable och du har chansen att vinna Lifetime Star Rider och 1000 Star Coins! Sista dagen att delta är söndagen den 12 februari och vi kommer utse vinnaren på vår officiella Instagram @sstarstableonline några dagar senare.

Ha det så roligt med era föl!
Kramar från ert SSO-team ♥
 

Massor med kul i Jorvik City!

Hej allihopa, och välkomna till den här veckans onsdagsuppdatering! Den här veckan har vi massor med kul i Jorvik City till er! 

Annis nya mössor
Här är Anni! Hon ska öppna upp en ny butik vid Aideens Plaza och hon kommer där sälja supersöta beanies! Innan hon är redo att öppna upp sin butik behöver hon din hjälp, så se till att besöka henne och se vad du kan göra för henne! 

När Anni är färdig med alla sina förberedelser och är redo att öppna sin butik kommer du kunna köpa helt nya beanies med designer enligt det senaste Jorvikiska modet. 

Helt nya mössor i Annis butik!Helt nya mössor i Annis butik!

Ge dem frön, två Jorvik Shillings per strut!
Vid fontänen mitt i Aideens Plaza finner du en gammal man som oroar sig över alla små fåglar kring torget. Gå förbi och prata med honom och ge de små fåglarna frön! 

Ge dem frön!Ge dem frön!

Två vilsna vänner
Sierra ska träffa två vänner i Governor’s Fall, men hon börjar misstänka att de gåt vilse på vägen dit. Leta upp Sierra och se om hon behöver hjälp! 

Skumma affärer i Jorvik City
Det verkar som att någon har smugit runt kring Leonardo’s Glassbar på sistone, och denna någon verkar jobba väldigt hårt för att inte synas. Finns det verkligen hemliga agenter på Jorvik? Du kanske får reda på mer om du undersöker saken!

För att kunna spela dessa uppdrag måste du ha pratat med Iris vid Aideens Plaza om Leonardo’s Glassbar.

Hästmarknaden
Den här veckan finns hästmarknaden i SIlverglade! Kika förbi och säg hej!

Nytt klädesplagg!
För er med tillgång till Lifetime-butiken i Moorland finns det nu ett nytt klädesplagg tillgängligt! Glöm inte att gå förbi och hämta upp det!

Star Stable Game News
Matilda är aldrig utan sin hatt - så nu behöver vi en hatt till Game Master Ylva! Ta er en titt på den här veckans avsnitt av våra Spelnyheter för att få reda på mer! Ha en underbar vecka allesammans!
Kramar från ert Star Stable-Team ♥

Slutet på julsäsongen!

Hej allihopa, och välkomna till uppdateringen där vi avslutar vårt julfirande med lite roliga lekar!

Ingen mer snö!!
Vintrarna på Jorvik är kalla men korta, och snön har smält bort igen. Om du saknar snön kan du alltid ta en sväng förbi Dinodalen!

Jorviks sista julklappar
Så länge som någon kan minnas har det varit tradition i Jorvik att avsluta julfirandet genom att leta efter en sista gömd julklapp. Det betyder att det finns skattletare över hela ön som alla vill fånga det magiska ögonblicket då du sliter sönder presentpappret för att upptäcka de underbara överraskningarna inuti!
 
 Mrs Holdsworth kommer hjälpa dig tillrätta!

Rid över till Mrs Holdsworth i Moorland och hon kommer att berätta historien om Jorviks årliga tradition om att söka upp den sista julklappen, och du kommer att få börja din egna jakt! Nedan har vi listat alla områden där du kan leta efter presenter, och uppdragen du behöver ha gjort innan för att kunna låsa upp presentletar-uppdraget:

★ Professor Jura i Firgrove: Du måste ha lämnat en bild på Mr Sandman till Elizabeth
★ Elsa Einstein i Dinodalen: Du måste ha kollat efter post med Nic Stoneground
★ Jamie Olivetree i New Hillcrest: Du behöver ha gett det gluten-fria brödet till Ricky
★ Catherine utanför Jarlaheim: Du måste ha levererat kaffe från Stablebucks till Ms Drake
★ Pamela Moonriver i Månskäreby: Du behöver ha hällt sant i GED:s bensintankar kring Fornåseborg
★ Borgmästare Klaus i Västkobbens Fiskeby: Du behöver ha berättat för Klaus hur du fick tillbaka stadens nyckel
★ Marley vid Marleys Bondgård: Du måste ha mött Carney vid Vingården.

Dessa uppdrag kommer inte synas i din uppdragslogg, och glöm inte att du måste ha pratat med Mrs Holdsworth för att sätta igång med julklappsjakterna.

Mandeln i gröten!
Det här är Robert, och Robert gillar julgröt. Jorviks invånare älskar att leta efter mandeln i gröten och om du lyckas hitta den kan du få en belöning!
 
Robert har julgröt så det räcker och blir över!

Du kan hitta Robert och hans julgröt i Månskäreby, New Hillcrest, Jarlaheim, Västkobbens Fiskeby, Silvergladebyn, Fort Pinta och Moorland. Hälsa på honom och provsmaka gröten för en kul överraskning!

James '’städtävling'’
James är snålare än snålast även under julsäsongen. Den lille svindlaren vill att du ska göra allt hans jobb, men se till att han betalar dig rättvist för att du gör det!

I Fort Pinta har James några olika ‘’tävlingar’’ för dig där du behöver städa upp allt som är kvar efter julen och se till så att stället ser rent och snyggt ut igen. Varje tävling är lite svårare än den tidigare, och om James kan släppa sin girighet för några minuter kanske du till och med kan få en belöning för att ha hjälpt honom!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand håller öppet i Fort Pinta den här veckan!

Star Stable Game News
Game Master Ylva och Matilda njuter fortfarande av sitt jullov. De är snart tillbaka igen ska ni se!

Ha en härlig vecka allesammans!
Kramar från SSO-Teamet ♥