Alla hjärtans dag-uppdrag & en helt ny funktion!

Hej allihopa! Välkomna till veckans uppdatering.

Kärleken finns i luften
Alla hjärtans dag firas över hela Jorvik, men somliga tar firandet på större allvar än andra. Det kommer du att märka när du går förbi Catherines kafé i Jarlaheim, hon har fullt upp med förberedelserna inför Alla hjärtans dag!

Catherine gör sig redo för Alla hjärtans dag
Catherine gör sig redo för Alla hjärtans dag

Hjälp henne dekorera sina menyer, samla ihop ingredienser för hennes speciella Alla hjärtans dags-bakverk, och håll henne lugn och på rätt bana så att allt blir klart i tid!

Detsamma gäller för Donald: Silvergladebyns mästerskräddare har tagit på sig lite för många beställningar och behöver din hjälp för att samla ihop de olika materialen han behöver för att kunna slutföra dem.

Donald är väldigt upptagen!
Donald är väldigt upptagen!

En del av er Star Riders kommer att känna igen dessa speciella Alla hjärtans dag-uppdrag från förra året, men om du redan har gjort dem så har du nu möjlighet att göra dem igen! För uppdragen med Catherine behöver du ha slutfört uppdraget där du får nyckeln till trädkojan i Gröndal. För Donalds uppdrag behöver du ha gett honom ull från Landons får och även ha slutfört uppdraget där du berättar för Baronessan om att GED förgiftar hennes vinrankor.

Rid över till Catherine i Jarlaheim och Donald i Silverglade för att sätta igång!

Nya kläder och ny utrustning
Helt nya kläder och ny utrustning finns i affärerna i Gallerian. När vi ändå pratar om shopping, glöm inte att kolla in de speciella Alla hjärtans dag-butikerna som poppar upp över hela Jorvik!

Var publik i Ridhuset!
Har du någon gång tänkt att du vill hänga med dina vänner i Ridhuset och kolla in deras färdigheter sittandes på läktaren? Nu är det möjligt! I det nya Ridhuset kan du sitta ner och kolla på när andra spelare tävlar eller håller en uppvisning. Det finns olika kameravinklar att välja mellan för att göra din läktarupplevelse ännu roligare.

Var publik åt dina vänner i Ridhuset!
Var publik åt dina vänner i Ridhuset!

Nu är det dags för uppvisning i Ridhuset. Hoppas att du kommer ha roligt!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har öppnat upp Hästmarknaden i Fort Pinta.

Ha en jättebra vecka nu,
Kramar från Star Stable-gänget

Kommentera här: