Enklare shopping & fluffigare kattungar!

Hej och välkomna till veckans uppdatering där vi presenterar några nyheter som vi vet att en hel del av er spelare har önskat sig länge!

Ny funktion när man handlar!
När vi läser igenom alla era tusentals meddelanden med önskningar varje vecka hittar vi en hel del häftiga och användbara idéer. Något som har dykt upp ganska ofta är att ni önskar er en enklare shoppingupplevelse i Gallerian. Vi har lyssnat på er!

Sortera föremål i affärerna genom att klicka på 'Nyaste' och hitta de senaste trenderna!
Sortera föremål i affärerna genom att klicka på 'Nyaste' och hitta de senaste trenderna!

Från och med den här veckan kan du sortera de kläder och den utrustning som säljs i affärerna så att de nyaste grejerna hamnar längst upp, och de äldsta längst ner.

Det finns också en ny kategori som visar alla de senaste grejerna från alla kategorier (byxor, toppar, hattar etc.) i butiken!

Vi hoppas att du finner de här nya funktionerna användbara, och kom ihåg: dina synpunkter och dina idéer hjälper oss att göra Star Stable bättre och bättre hela tiden! Tack!

Ingen mera snö
De isiga vindarna har lämnat Jorvik för i år, och det vackra solskenet har varsamt smält bort all snö och is. Våren i Jorvik ser underbar ut!

Butiken med fluffiga katter
Freja Sunfield har bestämt att katterna i Jorvik behöver hennes hjälp. Hon ägnar nu all sin tid åt att hitta nya hem till föräldralösa kattungar, och vi tror att du kanske skulle vara intresserad av att köpa en av dem?

Nya sadelväskekompisar på rea på Sunfieldgården!
Nya sadelväskekompisar på rea på Sunfieldgården!

Hos Freja på Sunfieldgården hittar du nya kattungar som vill bo i din sadelväska. Rid dit och se om du kan ge någon av dessa gulliga ett nytt hem!

För att kunna köpa katter från Freja behöver du vara 'Gillad' med Familjen Sunfield (det betyder att du behöver ha ett rykte på 1500 eller mer). Då kan du prata med Freja och hon kommer att öppna upp kattungebutiken för dig!

Ny utrustning
Varför inte kolla in den senaste utrustningen med det nya shoppingverktyget? Vi har lagt till en hel del ny utrustning till butikerna i Gallerian den här veckan. Åk till Gallerian för att kolla in allt!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand håller på att sätta upp Hästmarknaden i Fort Pinta, redo att öppna nästa vecka!

Ha en fin vecka!
Kramar från Star Stable-gänget
 

Kommentera här: