Nya uppdrag i Epona!

Hej allihopa och välkomna till veckans uppdatering där vi fortsätter äventyret i Epona!

Träffa Mrs X...
Det finns nya karaktärer att träffa och en del överraskningar väntar i veckans nya tillägg till historieuppdragen i Epona. Få reda på vad GED gör med Herman och deras ondsinta planer i Hillcrest, och hur Mrs X planerar att stoppa dem.
 
Dags för krafttag i Epona!

För att kunna börja med det här uppdraget behöver du redan ha gjort klart första delen av historieuppdraget i Epona där du träffar Jupiter på klippan utanför Gamla Hillcrest.

Fortsätt att fira Alla Hjärtans Dag!
Kärleken ligger fortfarande i luften i Jorvik! Du kan fortfarande göra uppdragen från förra veckan med Catherine och Donald, och det finns också nya roliga kärleksuppdrag!

Derek behöver din hjälp med att leverera kärleksbrev till Jorviks mest kärlekstörstande bybor! Du kanske känner igen det här uppdraget från förra året, men i år har vi helt nya belöningar! När du har levererat breven kan du börja leta efter en del brev som saknas som har spridits över hela ön.
 
 
Derek har tappat en massa brev

En hel del brev nådde aldrig sina mottagare. Leta i någon a dessa områden för att hitta dem:

- Slottet Silverglade
- Doyles Kyrka
- Moorlands Södra Strand
- Västkobbens Fiskeby
- Goldspurs Gård
- Södra Högkustbygden
- Valedalebyn
- Fort Pinta
- Nilmers Högland

När du befinner dig nära ett brev får du ett meddelande där det står att det blir varmare. Lycka till med att hitta alla bortkomna brev!

Tjuvkik: YouTube-tävling kommer snart!
Är du redo för Raptors återkomst? Snart är det dags för Jorviks Modevecka, och det betyder bara en sak.. Han är tillbaka! För att fira det här kommer vi att ordna en YouTube-tävling snart, så håll utkik för mer detaljer nästa vecka. Tills dess, håll dina videoredigerar-talanger redo!

Nya kläder och ny utrustning
Klädbutikerna och utrustningsaffärerna i Gallerian är fulla av nya saker för dig att kolla in! Ta bussen över till Jorvik Citys Galleria för att kolla in vad som finns.

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand bygger upp marknaden i Silverglade och kommer att vara redo att träffa dig nästa vecka.

Ha en underbar vecka nu allihopa!
Kramar från Star Stable-gänget

Kommentera här: