Internationella kvinnodagen 2016!

Hej allihopa, vi vill önska alla våra spelare en stärkande och fantastisk Kvinnodag 2016! Tjejer är hjältar!

För att fira den här speciella dagen vill vi att du ska berätta för oss vem som är den fantastiska kvinnan i ditt liv. Är det din bästa vän? Din mamma? Din syster? Din lärare? Eller är hon den vänliga busschaffören du åker med varje dag? Kanske är hon polisen som gör att ditt område känns tryggt, eller den geniala programmeraren du vill bli som en vacker dag… Alla har en fantastisk kvinna i sina liv, och nu är det dags för dig att berätta om din.

Beskriv i mindre än 100 ord vem den här kvinnan är och varför hon är viktig för dig. Den berättelse som vi gillar bäst, kommer att vinna ett exklusivt Star Stable-armband att ge bort till sin favoritkvinna! Såhär gör du för att vara med och tävla:

- Fundera ut vem som är den viktigaste kvinnan i ditt liv.
- Beskriv i mindre än 100 ord vem den här kvinnan är och varför hon betyder så mycket för dig.
- Skicka oss din text som ett meddelande på Facebook eller som en kommentar på vår Internationella Kvinnodagen-post på Instagram.
- Använd hashtaggarna #ssoheroes OCH #girlsareheroes
- Om din hjälte finns på Facebook eller Instagram, så tagga personen också!
Om din berättelse är vår favorit så skickar vi dig ett fint Star Stable-armband som du kan ge till din Kvinnodagen-hjälte för att visa henne hur mycket hon betyder för dig!

Tävlingen stänger imorgon, och vi tillkännager vinnarna senare den här veckan. Lycka till!

Vi kommer också att fira Internationella Kvinnodagen genom att erbjuda 20% rabattpå våra exklusiva berlockarmband i Star Stables officiella butik! Detta erbjudande gäller bara idag.

Kommentera här: