Ta hand om ett föl i Star Stable Horses!

Hej StarFam! Idag är vi otroligt glada över att äntligen släppa vår helt nya GRATIS app för iPhone och Android där ni kan ta hand om era helt egna föl!Tre exklusiva föl!
Vår nya app heter Star Stable Horses, och i den har du chansen att ta hand om ditt helt eget föl fram tills att det är stort nog att ridas på i Star Stable. Just det, du kommer kunna föra över ditt föl till Star Stable där du kan köpa det som ditt helt eget!
I Star Stable Horses finns tre exklusiva Mustangföl som inte är tillgängliga i Star Stable. När du har valt ditt föl måste du ta hand om det genom att borsta det, mata det och träna det varje dag tills det växt till en magnifik häst som är redo att inta Jorvik. I framtiden kommer fler föl från andra hästraser bli tillgängliga att ta hand om och leka med. .

Det här är din chans att få leka med de fluffiga Mustangfölen!Det här är din chans att få leka med de fluffiga Mustangfölen!

För att göra saker lättare har vi några snabba Frågor & Svar åt er!

 Hur får jag tillgång till appen?
Öppna bara AppStore eller Google Play och ladda ner appen Star Stable Horses, som är GRATIS! 

 Hur lång tid tar det att träna upp mitt föl i appen?
Du får ditt föl på level 1, och det kommer vara redo att överföras till Star Stable när det är en vuxen häst på level 10. Om du använder appen varje dag kommer detta ta dig tio dagar.

 Hur för jag över min häst från appen till Star Stable?
När hästen du tagit hand om når level 10 kommer du få möjlighet att logga in på ditt Star Stable-konto i appen. Du kommer då få chansen att köpa din Mustang för 969 Star Coins och det kommer direkt hamna i ditt hemstall eller i din hage, upptränad till level 10!

 Måste jag vara Star Rider för att överföra min häst?
Nepp, alla spelare kommer kunna föra över sin häst från appen till Star Stable för 969 Star Coins.

 Kan jag skaffa mig alla fölets färger?
Absolut! Du kan när som helst återställa appen för att kunna börja om på nytt med ett nytt föl.

Vi är så glada över att äntligen kunna ge er denna roliga app, så vi bestämde oss för att skoja till det med en liten tävling! Dela en bild av ditt föl, antingen via en screenshot eller genom att använda kamerafunktionen i appen, på Instagram med #StarStableHorses och berätta för dina vänner varför de borde spela Star Stable och du har chansen att vinna Lifetime Star Rider och 1000 Star Coins! Sista dagen att delta är söndagen den 12 februari och vi kommer utse vinnaren på vår officiella Instagram @sstarstableonline några dagar senare.

Ha det så roligt med era föl!
Kramar från ert SSO-team ♥