Matcha din verkliga Star Stable-tröja med en virtuell tröja till din karaktär!

Hej allihopa!

Roliga nyheter för alla er som gillar Star Stables officiella kläder: när du köper en tröja i vår officiella presentbutik får du en virtuell version av tröjan som din karaktär kan bära i spelet! Detta är så klart en gratis bonus.

En gratis virtuell tröja som matchar den du köpt i verkligheten!
En gratis virtuell tröja som matchar den du köpt i verkligheten!

Låt din karaktär se lika häftig ut i den officiella Star Stable-tröjan som du själv gör i verkligheten! Den virtuella tröjan är en present till dig som medföljer vid köp av en riktig tröja i vår presentbutik.

Har du tidigare köpt en tröja från vår officiella presentbutik? Oroa dig inte! Vi kommer att ordna virtuella tröjor till er också. Alla som någon gång har köpt en tröja kommer att få ett e-postmeddelande med en unik värdekod som gör att du också kommer att få din virtuella tröja.

Nu kan din karaktär se lika fantastisk ut i Jorvik som du gör i verkligheten!
Kramar från Star Stable-gänget

En tragisk saga i Epona

Hej allihopa! Välkomna till denna veckas Onsdagsuppdatering, med mer efter-Påskskoj och en sorglig, sorglig berättelse i Epona...

Evig Kärlek
För denna vecka så har vi en väldigt speciell kärlekshistoria planerad för er spelare i Epona. En familj chockas av en plötslig händelse som lämnar en make och pappa helt avskuren från resten av sin familj, och det är upp till dig att hjälpa dem på alla sätt du kan. Detta fixar du, eller hur? För du är ju en hjälte! Vi håller tummarna för att du kan hjälpa Rockwell-familjen innan det är för sent!

Kommer Rockwell-familjens kärlek att vara för evigt?
Kommer Rockwell-familjens kärlek att vara för evigt?

Rid till Frida i New Hillcrest för att komma igång! Du hittar henne i närheten av Islandshästarna!

Hästmarknaden
Hästmarknaden är under uppbyggnad vid Fort Pinta den här veckan.

Nya Kläder
Våren har kommit till oss med full kraft, och en ny årstid måste ju betyda nya klädstilar, eller hur? Rid iväg till Gallerian och kolla in de nya kläderna som de har fått in i sortimenten denna veckan!

Långsam Häst-buggen: en Uppdatering!
Ni som har upplevt att era hästar verkar ha varit lite långsammare, bör ha noterat en förbättring av detta under senaste tiden, detta sedan våra tech-legender tror sig ha lyckats fixa denna bugg! Skulle ni fortfarande uppleva problem med detta däremot, så tveka inte att höra av er till oss!

Med alla skoj prylar (och kanske ytterligare något till som kommer att poppa upp någonstans…), så hoppas vi att ni får en fantastiskt kul vecka!

Kramar från Star Stable-gänget

Onsdagsuppdatering

Såå!
Vad tror vi kommer på uppdateringen idag? :)
Hoppas ni på något speciellt? Skriv i kommentarerna och berätta vad ni önskar er för uppdatering! :D
Jag önskar mig lite ny utrustning till hästen som inte går i massa skrikiga färger, utan mer brunt och svart som är snyggt och enkelt att matcha! :D
Och gärna fler "lindor" som liknar riktiga benskydd! <3
kanske nån ny tävling ;) och nya uppdrag! *-* vi får se!