Julplundring i Jorvik!

Hej allihopa, och välkomna till veckans uppdatering där vi avslutar högtidssäsongen med en hel del roliga aktiviteter!

De sista julkapparna i Jorvik
Så länge vi kan minnas har det varit en tradition i Jorvik att avsluta högtidssäsongen med att leta efter den allra sista presenten. Det betyder att det finns skattletare över hela ön som alla vill fånga det magiska ögonblicket då du sliter sönder presentpappret för att upptäcka de underbara överraskningarna inuti!

Mrs Holdsworth berättar allt du behöver veta
Mrs Holdsworth berättar allt du behöver veta

Rid över till Mrs Holdsworth i Moorland och hon kommer att berätta historien om Jorviks årliga tradition av att leta efter den sista julklappen, och du kommer att få börja din egna jakt! Nedan har vi listat alla områden där du kan leta efter presenter, och uppdragen du behöver ha gjort innan för att kunna låsa upp presentletar-uppdraget:

Firgrove: Du behöver ha lämnat en bild av Mr Sandman med Elizabeth
Dinodalen: Du behöver ha kollat efter post med Nic Stoneground
New Hillcrest: Du behöver ha gett det glutenfria brödet till Ricky
Jarlaheim: Du behöver ha levererat kaffe från Stablebucks till Ms Drake
Månskärebyn: Du behöver ha hällt sand i GED:s bensintankar runt Fornåseborg
Västkobbens Fiskeby: Du behöver ha berättat för Borgmästare Klaus hur du fick nyckeln till staden tillbaka
Marleys Bondgård: Du behöver ha talat med Carney på Vingården

Mandeln i gröten!
Varje jul i Jorvik älskar öborna att försöka hitta mandeln i gröten, och vi tänkte att de kanske skulle gilla att äta massor av gröt!

I år får du gräva runt i gröten för att försöka hitta den magiska mandeln, och om du hittar den får du göra en önskan och du får en liten belöning! Håll utkik efter Robert - mannen med mandlarna - på platserna listade nedan:

Robert har massor av mandlar.
Robert har massor av mandlar.

Du kan hitta Robert och julgröten i Månskärebyn, New Hillcrest, Jarlaheim, Västkobbens Fiskeby, Silvergladebyn, Fort Pinta och Moorland.

James 'städtävling'
James är en lat bondfångare även under julsäsongen. Svindlaren vill att du ska göra allt hans jobb, men se till att han betalar dig ett rimligt pris för att du gör det!

I Fort Pinta har James tre olika 'tävlingar' för dig där du behöver plocka upp alla grejer som blev över från julen och få stället att se fint och prydligt ut igen. Tävlingarna blir svårare och svårare och du får en fin belöning från James för att ha slutfört dem!

Nya kläder
När du är klar med att ha snyggat upp i Fort Pinta föreslår vi att du tar bussen till Gallerian och kollar in alla nya kläder som nu finns i lager där.

Star Rider-frisörsalong
Medan vi pratar om Gallerian vill vi berätta att det kommer något spännande där för Star Riders! Den här veckan öppnar Gallerian en helt ny frisörsalong som kommer att erbjuda en hel del frisyrer som tidigare varit tillgängliga runt om i Jorvik. Den här salongen är enbart för Star Riders och kommer att ha frisyrer till salu för 2 Star Coins eller 50 Jorvik Shillings. Vill du ta dig dit så skynda, för den här popup-frisörsalongen med billiga priser kommer bara att finnas kvar till och med nästa onsdag!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand har öppnat marknaden i Fiskebyn den här veckan!

Ha en underbar vecka allihopa!
Kramar från Star Stable-gänget

Kommentera här: