Wihoo för events!

 Ikväll deltog jag i två events efter varann.
Först så höll Lilz och Lisa i ett event som hette Payback. Det gick ut på att man delades upp i två lag, medan ena laget springer iväg och gömmer sig i ett speciellt område så får andra laget står kvar på "samlingsplatsen" och väntar. Sen när dem gömt sig så får man en ledtråd från varje medlem i motståndarlaget för att lista ut vilket område de befinner sig i, till exempel Firegrove (berg, trähus, mur, skog). När laget som letar fått syn på det laget som gömt sig så går man till anfall och bombaderar med "ATTACK" i klubbchatten, haha!
Tog dock inga bilder från detta event, men kul hade vi! :D
 
Bjuder på en bild av Starstar istället ^^
 
Event nr 2 var Baklänges kurragömma, som även Lisa skulle hållit i men hon fick ställa in så Lilz vikarierade istället för Lisa.
Alla förutom 1 person börjar räkna till 100, medans ska den personen som Inte räknar springa iväg och gömma sig. När de andra räknat klart springer dom iväg och letar. När någon hittar den som gömt sig ska den personen inte tala om det högt för de övriga som letar, utan tyst gömma sig tillsammans med den som den hittat.

Efterhand som deltagarna hittar gömstället ansluter de sig tyst till de gömmande tills dess att alla gömmer sig på samma ställe. Då är det den som först hittade gömställets tur att börja gömma sig.
 
Vi började med en uteritt från Moorland...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Väl på plats i Klipphärad så ställde vi upp oss på en rad och Lilz förklarade reglerna.
 
 
 
 
 
 
 
 
Sen var det ju bara att köra igång!
Vi hade superkul, hann dock bara vara med på 2 omgångar, men jag hade kul :)

Kommentera här: