Regnbågsjakt och garderobsplats!

Hej på er alla! Här kommer lite strong>väldigt viktig information kring dagens uppdatering:

Dagens onsdagsuppdatering har gett upphov till några små problem och vi arbetar med att fixa dessa. Läs den viktiga informationen nedan och sprid den gärna!

Vår förstorade garderobsplats har ett litet problem: lägg inte några föremål i flik nummer 8 i hästutrustningssektionen av din garderob.

Vi arbetar med att lösa det här problemet, och vi kan behöva ta ner spelet under en liten stund senare idag för att säkerställa att allt fungerar som det ska igen. Tack för ditt tålamod och din förståelse!

Håll koll på vår Facebook-sida för uppdateringar, och vi kommer att posta på vår nyhetssida när allt är som det ska vara igen!
 

 
Hej allihopa! Välkomna till veckans uppdatering. Vi vill börja med lite viktig information: den här veckans uppdatering kan ta längre tid än vanligt, eftersom våra teknikerlegender planerar att göra lite inställningar och justeringar bakom kulisserna medan spelet ligger nere. Så, nu när du vet detta, låt oss fortsätta med att berätta om allt fantastiskt som väntar dig när du sedan kan logga in!

Regnbågsjakt!
BLFRGH! Det här är Chaun. Chaun är en okynnig liten pyssling som sluddrar och svamlar sig genom livet och vaktar guldet i slutet av regnbågen. Meningar hans lite baklänges kan vara, men oroa dig inte - vi kommer se till att du förstår honom tillräckligt bra för att få reda på att han vill ha din hjälp med att hitta guldklimparna han förlorar varje gång en regnbåge visar sig på ett nytt ställe i Jorvik...

Det kan vara lite svårt att förstå Chaun ibland, men han har presenter till dig om du har hans guld! FSCGHT!!
Det kan vara lite svårt att förstå Chaun ibland, men han har presenter till dig om du har hans guld! FSCGHT!!

Chauns regnbåge beter sig lite märkligt när den kommer till Jorvik och kan inte stanna på samma plats en längre tid. När den visar sig på ett nytt ställe kommer bitar av Chauns regnbågsguld att flyga över platsen. Det är din uppgift att hjälpa honom leta efter sitt saknade regnbågsguld, men han har en del fina belöningar till dig om du kan ge tillbaka tillräckligt med guld till honom. BNNNNGHGH!!

För att hjälpa Chaun hitta sitt regnbågsguld behöver du först hitta honom vid regnbågens slut. Du får sedan spela ett minispel där du samlar så mycket guld du kan hitta. Ge det till Chaun och han kommer att ge dig en belöning om han tycker att du gett honom tillräckligt. Glöm inte bort att pysslingar inte direkt är kända för att vara generösa!

Regnbågen dyker upp lite då och då på olika ställen. Platser den kan dyka upp på är: Gyllenåsarnas Dal, Dews gård i Epona, De glömda hedarna, Valedalesjön, Everwindfälten, De gyllene fälten och Firgrove.

Viktig regnbågsinformation att komma ihåg:
- Du kanske inte ser regnbågen direkt när du loggat in, så du behöver ha lite tålamod och vänta tills nästa gång regnbågen dyker upp!
- I varje guldsamlande minispel kan du samla ihop max 10 regnbågsguldklimpar.
- Se till att ha plats i din ryggsäck så att belöningarna du kan få av Chaun får plats!

Hästmarknaden
Den här veckan är Hästmarknaden öppen i Västkobbens Fiskeby! Ta dig dit om du vill säga hej till Eddie och Ferdinand.

Nya kläder och ny utrustning
Borta i Gallerian är hyllorna i klädaffären och hästutrustningsaffären fyllda med nya fina plagg och utrustning, åk dit för att kolla in allt nytt! Glöm inte att vi har lagt till en speciell knapp som du kan trycka på för att sortera så att du ser de nyaste grejerna på förstasidan! Yay!

Goda nyheter... Mer plats i garderoben!
Om du precis läste om alla nya kläder och ny utrustning och tänkte "Åh nej, jag har ingen plats att förvara alla häftiga nya grejer på!” har du fel! Från den här veckan har vi utökat garderobsutrymmet så att du har mera plats för alla dina favoritsaker i spelet. Dina garderobsflikar kommer nu att se ut såhär:

- Kläder: hade tidigare 8 sidor, nu har du 10!
- Hästutrustning: hade tidigare 8 sidor, nu har du 10!
- Husdjur: hade tidigare 6 sidor, nu har du 7!

Vi hoppas att du kommer att gilla dina extra förvaringsplatser, och lycka till med att hitta Chauns guld!

The Star Stable Show!
Glöm inte att få reda på det senaste med Mathilda och gänget i veckans nya avsnitt av The Star Stable Show! Kolla in nya avsnittet:

Ha en jättebra vecka!
Kramar från Star Stable-gänget

Kommentera här: