Håll julstämningen fortsatt vid liv!

Hej allihop! Gänget här på huvudkontoret har haft en fantastisk Jul, och vi hoppas att ni också har haft det grymt bra under helgen! Här är allt ni behöver veta om denna veckas uppdatering:

Julen Fortsätter...
Vi håller kvar julstämningen i Silverglade med ytterligare en vecka med Julkul hos Rådsmannen. Förutom julgetterna, polkagriskäpparna och att fixa med granen, så finns det massvis med saker att göra och många belöningar att hämta!

Bege dig till Rådsmannen i Silvergladebyn och ta reda på hur du kan hjälpa till.

Silverglade kring Jul!
 Silverglade kring Jul!

Glöm inte bort att Jultomten fortfarande väntar i Jarlaheim på er att ni ska byta in era fragment och önskningar!

Festiviteter i Gallerian!
Uppdragen hos Vaktmästaren i gallerian fortsätter också, så det är extra festligt skoj för alla! Nu är det det din chans att hjälpa till och få lite söta gratisgrejor, om du inte redan har gjort detta!

Nya Kläder & Utrustning
Gallerians affärer har utökat sina sortiment av kläder och hästutrustning med några nya saker för dig att kolla in! Bege dig till Jorvik Citys Galleria för lite mellandags-shopping; vem vet, kanske så hittar du något perfekt att ha på dig inför Nyårsafton?!

Hästmarknaden
Eddie och Ferdinand hittar du under denna vecka på plats i Silverglade, med deras hästmarknad öppen för affärer!

Gott Nytt År!
Det har varit ett fantastiskt 2015 i Jorvik, och detta är helt och hållet tack vare er spelare! Tack så himla mycket för att ni helt enkelt är bäst, vi hoppas att ni kommer att gilla allt som Star Stable har planerat för er under 2016!

Glöm inte att samla dina vänner i spelet på Nyårsafton, ta på dig din favoritklänning (det finns nya Nyårskläder tillgängliga i Gallerian under den här veckan!), och gå loss med nyårsraketerna! Har din klubb planerat något Nyårskalas kanske? Skicka in era screenshots på Facebook och Instagram, för vi vill verkligen se hur ni alla firar in det nya året i spelet, med stil!

Gott Nytt År från Star Stables huvudkontor!
Gott Nytt År från Star Stables huvudkontor!

Ha en fantastisk vecka allihop!
Kramar från Star Stable-gänget x

Kommentera här: