En tragisk saga i Epona

Hej allihopa! Välkomna till denna veckas Onsdagsuppdatering, med mer efter-Påskskoj och en sorglig, sorglig berättelse i Epona...

Evig Kärlek
För denna vecka så har vi en väldigt speciell kärlekshistoria planerad för er spelare i Epona. En familj chockas av en plötslig händelse som lämnar en make och pappa helt avskuren från resten av sin familj, och det är upp till dig att hjälpa dem på alla sätt du kan. Detta fixar du, eller hur? För du är ju en hjälte! Vi håller tummarna för att du kan hjälpa Rockwell-familjen innan det är för sent!

Kommer Rockwell-familjens kärlek att vara för evigt?
Kommer Rockwell-familjens kärlek att vara för evigt?

Rid till Frida i New Hillcrest för att komma igång! Du hittar henne i närheten av Islandshästarna!

Hästmarknaden
Hästmarknaden är under uppbyggnad vid Fort Pinta den här veckan.

Nya Kläder
Våren har kommit till oss med full kraft, och en ny årstid måste ju betyda nya klädstilar, eller hur? Rid iväg till Gallerian och kolla in de nya kläderna som de har fått in i sortimenten denna veckan!

Långsam Häst-buggen: en Uppdatering!
Ni som har upplevt att era hästar verkar ha varit lite långsammare, bör ha noterat en förbättring av detta under senaste tiden, detta sedan våra tech-legender tror sig ha lyckats fixa denna bugg! Skulle ni fortfarande uppleva problem med detta däremot, så tveka inte att höra av er till oss!

Med alla skoj prylar (och kanske ytterligare något till som kommer att poppa upp någonstans…), så hoppas vi att ni får en fantastiskt kul vecka!

Kramar från Star Stable-gänget

Kommentera här: